Feest in de Lambertuskerk in Beers.

Feest in de Lambertuskerk

Ditmaal waren wij zelf aan de beurt om er een topfeestje van te maken in de Lambertuskerk in Beers. En daarmee bedoelen we iedereen die zo hard gewerkt heeft en zij die ons door de jaren een warm hart hebben toegedragen.

Lambertuskerk, Beers

Prachtige locatie

In de Lambertuskerk in Beers schenen gekleurde lichten vanuit alle hoeken op een enorme discobal. Daaronder een dansvloer met links een complete bar waar van alles geschonken en rondgebracht werd. Vooraan was een dj swingende deuntjes door de prachtige akoestiek van de hoge zaal aan het spelen.

Aan de rechterkant werd een serranoham gesneden en heerlijke hapjes voorbereid. Ook was Grapelife van de partij waar een speciale selectie wijntjes geproefd kon worden bij de entree. Er waren statafels, lange eettafels en in de nissen kon er wat knusser gezeten worden in de lounges. De zaal was vol en de band Familie de Bruyn begon verzoekjes van het publiek te spelen. Waarna de gastvrouw de dans opende en er uit volle borst hitjes meegezongen werd.

Samengevat was alles aanwezig, een prachtige veelzijdige lokatie, luxe voorzieningen, hapjes, drankjes, geluid, lichten, een live band en het publiek die er op los ging. Een op en top avond, wij willen in ieder geval nooit meer anders feesten!

Feest in de Lambertuskerk in Beers.
Feest in de Lambertuskerk in Beers.
Feest in de Lambertuskerk in Beers.

Uw evenement

Bent u ook op zoek naar een partij voor catering of het organiseren van uw evenement? Neem dan eens contact met ons op. We maken graag een afspraak om kennis te maken en uw ideeën te bespreken. Zo kunnen we u een plan aanbieden voor uw evenement, volledig op maat naar uw wensen.

Inspiratie nodig?

Bekijk ook deze concepten

Kennis maken?