Xciting Events

Trouwen in een kerk is voor velen een grote droom!
In Beers staat de Lambertuskerk, waar afgelopen juni een mooie trouwerij plaatsvond. Als partner van de kerk zorgde Hofmans Events voor een heerlijk drie gangendiner met een mooi avondfeest.

Lambertuskerk, Beers

Xciting Events

De kerk was prachtig aangekleed in kleuren passend bij het thema van de bruiloft. Prachtige blauwe bloemen gecombineerd met mooi aangeklede tafels en passend servies. Tussen de decoratie begon het diner met een shared starter. Op mooie, grote planken werden diverse kleine voorgerechtjes geserveerd. Gasten kunnen zo zelf het voorgerecht samenstellen. Naast vitello tonato kwam er ook carpaccio, bruschetta’s en tataki van zalm en tonijn op tafel.

Voor het hoofdgerecht werd een heerlijke surf en turf geserveerd en de koks sloten het diner af zoals begonnen, met een shared dessert plank. Hierbij werd een klein taartje omringd door glaasjes chocomousse, cheesecake en vers fruit.

In de kerk in Beers kan een mooi avondfeest gegeven worden! En dat is precies wat het bruidspaar ook dacht! Na al het dansen is er ook weer tijd voor een lekkere trek, dit keer uit de snackmuur.

Kortom, het was een geslaagd feest met heerlijke eten en een mooi bruidspaar. Op naar de volgende!

https://hofmans-events.nl/wp-content/uploads/2022/09/hofmans-xciting-events-lambertuskerk-003.jpg
https://hofmans-events.nl/wp-content/uploads/2022/09/hofmans-xciting-events-lambertuskerk-004.jpg
https://hofmans-events.nl/wp-content/uploads/2022/09/hofmans-xciting-events-lambertuskerk-005.jpg

Uw evenement

Bent u ook op zoek naar een partij voor catering of het organiseren van uw evenement? Neem dan eens contact met ons op. We maken graag een afspraak om kennis te maken en uw ideeën te bespreken. Zo kunnen we u een plan aanbieden voor uw evenement, volledig op maat naar uw wensen.

Inspiratie nodig?

Bekijk ook deze concepten

Kennis maken?