We’re flying high

155 gasten, 50 meter hoogte, culinaire hoogstandjes met verrassende wijnen, daar draaide het op 30 juni om tijdens Dinner in the Sky Nijmegen!

We’re flying high

Sit back, relax, and enjoy your flight

30 juni was het zo ver, na maanden lange voorbereiding kon het beginnen: Dinner in the sky Nijmegen 2023! Een initiatief vanuit JCI Nijmegen, Junior Kamer Nijmegen. JCI Nijmegen is een actieve club van ondernemers en ambitieuze professionals uit de regio Nijmegen. Junior Kamer Nijmegen is opgericht in 1968 en heeft in de afgelopen decennia veelvuldig maatschappelijke bijdragen geleverd. Dit keer speciaal bijeen om een mooie bijdrage aan het Ronald McDonald huis bij elkaar te sparen.

Op het NYMA-terrein in Nijmegen verzamelden zich maar liefst 150 gasten voor een onvergetelijke middag en avond. Hier genoten zij niet alleen van een verrukkelijk diner, maar ook van een adembenemend uitzicht over Nijmegen. Het gezamenlijke doel was duidelijk: zoveel mogelijk geld inzamelen voor het goede doel.

De beleving begon al bij het ontvangst op het terrein met een overheerlijke bubbel met een amuse van coquille, kaviaar en crispy rijst. Na een briefing, de kans om nog een bezoek te brengen aan het toilet en op vakkundige wijze “ingesnoerd” te worden werd er plaatsgenomen in het vliegende restaurant. De sommelier schonk de wijnen in, de DJ zweepte de sfeer op en de chefs troffen de voorbereidingen voor het voorgerecht: een overheerlijke ceviche van zeebaars.

Na de countdown werd de diner tafel maar liefst zeven keer op deze dag op spectaculaire hoogte gebracht en kon de life cooking experience in the sky echt beginnen. Van langzaam gegaarde kalfssukade, langoustines en truffel. Alles kwam voorbij en de gasten genoten van het eten, drinken en natuurlijk het uitzicht!

Bent u nu ook op zoek naar een partner die live komt koken bij u thuis, op het bedrijf of voor uw familie en vrienden? Geen uitdaging is voor ons te gek! Wij denken graag met u mee over de mogelijkheden om uw event zo uniek mogelijk te maken! Of benieuwd naar onze andere concepten, klik dan hier voor de zakelijke mogelijkheden en hier voor de particuliere mogelijkheden.

Benieuwd naar meer informatie en sfeerimpressies? Klik dan hier.

https://hofmans-events.nl/wp-content/uploads/2023/08/DITS1-91-scaled-1.jpg
https://hofmans-events.nl/wp-content/uploads/2023/08/DITS3-18-scaled-1.jpg
https://hofmans-events.nl/wp-content/uploads/2023/08/DITS1-67-scaled-1.jpg

Uw evenement

Bent u momenteel op zoek naar een bedrijf dat catering verzorgt of evenementen organiseert? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij staan klaar om met u af te spreken, kennis te maken en te bespreken welke ideeën u heeft. Door uw wensen en vereisten te bespreken, kunnen wij u een aangepast plan aanbieden dat specifiek is ontworpen voor uw evenement.

Inspiratie nodig?

Bekijk ook deze concepten

Kennis maken?

Romy Verhoeven