Peutz Molenhoek

Eens per 2 jaar nodigt Peutz haar medewerkers van alle vestigingen uit voor een gezellige familiedag. Dit jaar organiseerden we een mooi themafeest.

Hollandse stijl

Een familiefeest met een thema

De Peutz Group is een groep van onafhankelijke bureaus van raadgevende ingenieurs op het gebied van akoestiek, lawaaibeheersing, bouwfysica, milieutechnologie en geveltechniek. Hofmans Events verzorgt al jaren de catering op locatie Mook. Op deze locatie zijn de diverse laboratoria gevestigd.

Ieder familiefeest van De Peutz Group heeft een speciaal thema. Dit jaar kozen we voor een Hollands thema. Bij de ontvangst stond er een barista klaar om diverse koffies, cappuccino’s en latte’s te verzorgen. Helemaal in stijl met een mooie tuc tuc stond hij alle gasten al op te wachten. Verspreid over het terrein stonden diverse foodtrucks en een echte ‘Hollandse’ snackmuur!

Volledig verzorgd in een mooi tent stonden diverse zitjes klaar, waar de gasten aan konden schuiven. Om het geheel af te maken, hebben we de tent ook gedecoreerd. Naast het eten en drinken hebben wij ook het vermaak voor de kinderen verzorgd. Oud-hollandse spelletjes zoals spijkerpoepen, koekhappen en sjoelen konden natuurlijk niet ontbreken. Met een draaimolen, een rodeostier en een mega springkussen in de vorm van een draak hadden de kinderen de tijd van hun leven. Bovendien was Mad Science aanwezig om met de kinderen de gaafste experimenten uit te voeren. Naast horeca, decoratie en vermaakt verzorgden we tevens praktische zaken zoals een toiletwagen en prullenbakken.

https://hofmans-events.nl/wp-content/uploads/2019/10/Hofmans-Events-0218.jpg
https://hofmans-events.nl/wp-content/uploads/2019/10/hofmans-catering-peutz-001-1-1.jpg
https://hofmans-events.nl/wp-content/uploads/2019/11/Hofmans-Events4.jpg

De rol van hofmans

Voor deze familiedag namen we de volledige organisatie van het evenement voor onze rekening. Van catering tot decoratie, vermaak en facilitaire aspecten.

Bent u ook op zoek naar een partij voor het organiseren van uw evenement? Neem dan eens contact met ons op. We maken graag een afspraak om kennis te maken en uw ideeën te bespreken. Zo kunnen we u een plan aanbieden voor uw evenement, volledig op maat naar uw wensen.

Inspiratie nodig?

Bekijk ook deze concepten

Kennis maken?

Tim Hofmans