Chefs Culinar opening

De opening van een nieuw pand!

20.000 m2 aan festivalterrein,16 verschillende acts en 40 food- en drinkpoints, het kon niet op tijdens het Chefs Food Festival van chef Culinar. Het nieuwe pand werd ingeluid en wij waren erbij!

Chefs Culinar NL

Twee dagen groot feest en Culinar genieten!

Twee dagen lang was het een groot feest bij de opening van het nieuwe pand van Chefs Culinar! Zondag opende Chefs de deuren voor medewerkers en familieleden waarna het maandag de beurt was aan zakenrelaties en klanten. Iedereen werd feestelijk ontvangen en niks was te gek! Van welkomstdrankje, een gigantisch aanbod aan entertainment, live geshakete cocktails en een culinaire tocht langs alle ruimtes in het nieuwe pand.

Wil jij ook jullie pand feestelijk openen en ben je op zoek naar een partner om hierover te sparren? Neem dan gerust contact met ons op en wij denken graag mee om er een onvergetelijke opening van te maken!

meer beelden en informatie kun je vinden op www.chefsculinar.nl

https://hofmans-events.nl/wp-content/uploads/2023/03/CFF78-1-scaled.jpg
Chefs Culinar opening
https://hofmans-events.nl/wp-content/uploads/2023/03/CFF498-scaled.jpg

Uw evenement

Als u op zoek bent naar een bedrijf om uw evenement te verzorgen met eten en drinken of om het evenement met u te organiseren, kunt u contact met ons opnemen. Wij zouden graag met u willen afspreken om elkaar te leren kennen en om uw ideeën te bespreken. Op deze manier kunnen we een aangepast plan maken voor uw evenement dat volledig aan uw wensen voldoet.

Inspiratie nodig?

Bekijk ook deze concepten

Kennis maken?

Tim Hofmans