Hop in ’t Slot

Een speciaalbierfestival voor de echte liefhebber. Op Hop in ’t Slot word je in een prachtige omgeving meegezogen in de wereld van het speciaalbier. En wat past daar beter bij dan een goed gegrilde of gebraden hap?

Verassende bieren en verse gerechten

Voor liefhebbers en nieuwsgierige proevers

In de boomgaarden van het prachtige Slot Doddendael strijkt eens per jaar speciaalbierfestival Hop in ’t Slot neer. Een volledig vrijliggende slot, omringd door bos en weiland, brengt je voor een dag volledig in een andere wereld.

Geniet van die heerlijke frisse IPA of die stevige stout, in combinatie met een vers bereid gerecht. Een speciaalbierfestival voor de echte liefhebbers en nieuwsgierige proevers. Hofmans is al 2 edities aanwezig op dit mooie bier event. De perfectie locatie voor ons concept De Fik d’r in. Met onze XL Smoker en onze houtgestookte OFYR vuurschaal hebben we afgelopen jaar met heerlijk weer onze gerechten geserveerd aan de gasten van dit mooie event. Samen met de organisatie hebben we gekeken naar mooie bijpassende gerechten. Natuurlijk zijn we aankomend jaar weer van de partij!

https://hofmans-events.nl/wp-content/uploads/2019/11/hofmans-catering-events-005.jpg
https://hofmans-events.nl/wp-content/uploads/2019/11/hofmans-catering-events-0040.jpg
https://hofmans-events.nl/wp-content/uploads/2019/10/Hofmans-Events-0344.jpg

De rol van hofmans

Samen met de organisatie bekeken we welke gerechten goed passen bij de setting van het festival. Op basis daarvan hebben we een plan gemaakt, waarin we al snel uitkwamen op het concept De Fik d’r in: het perfecte catering-concept voor een speciaalbierfestival in deze mooie omgeving.

Bent u ook op zoek naar een partij voor catering of het organiseren van uw evenement? Neem dan eens contact met ons op. We maken graag een afspraak om kennis te maken en uw ideeën te bespreken. Zo kunnen we u een plan aanbieden voor uw evenement, volledig op maat naar uw wensen.

Inspiratie nodig?

Bekijk ook deze concepten

Kennis maken?