Best of Events, Dortmund (DE)

Van 15 t/m 16 januari hebben wij de beurscatering mogen verzorgen van het Holland Paviljoen op de Best of Event beurs van Duitsland.

Het Holland paviljoen

Dutch style service en leuke hapjes.

Vanuit onze prachtige centrale bar in de stand van onze partner Prime Time verzorgden wij de 16 stands met haar standhouders van het Holland paviljoen.

Gedurende dag mag het de standhouders en haar gasten aan niets ontbreken. Wij hebben daar aan mogen voldoen met onze Dutch style service en leuke hapjes. Uiteraard zorgden wij voor onze standhouders de lunch die wij vanuit onze minikeuken vers gemaakt hebben uiteraard!

Voor onze Duitse Kunden waren er natuurlijk stroopwafels en verse boterkoek voor bij de koffie. Tijdens de gezamenlijke borrel aan het eind van de dag een minibroodje kroket, een Hollandse borrelplank en een vers soepje.

https://hofmans-events.nl/wp-content/uploads/2020/02/Hofmans_Events-Best_Of_Events_2020-2.jpg
https://hofmans-events.nl/wp-content/uploads/2020/02/Hofmans_Events-Best_Of_Events_2020-1.jpg
https://hofmans-events.nl/wp-content/uploads/2020/02/Hofmans_Events-Best_Of_Events_2020-5.jpg

Uw evenement

Bent u ook op zoek naar een partij voor catering of het organiseren van uw evenement? Neem dan eens contact met ons op. We maken graag een afspraak om kennis te maken en uw ideeën te bespreken. Zo kunnen we u een plan aanbieden voor uw evenement, volledig op maat naar uw wensen.

Inspiratie nodig?

Bekijk ook deze concepten

Kennis maken?

Tim Hofmans