Bedrijfsfeest Planet Awesome Nijmegen

Bedrijfsfeest voor grote organisatie

Een bedrijfsfeest organiseren is niet makkelijk. Zeker bij een grotere en gevarieerde organisatie met mensen met allerlei wensen en smaken. Iedereen moet zich kunnen vermaken en gewaardeerd voelen. Met onze ervaring kunnen wij zo’n ervaring neerzetten.

Planet Awesome, Nijmegen

Er is écht van alles te doen!

Een bedrijfsfeest bij Planet Awesome heeft voor ieder wat wils, van een bowlingbaan, tot lazer quest en glow in de dark midget golf, tot een live coverband. Wij hebben daar een uiterst gevarieerde culinaire ervaring aan toegevoegd. Strategisch verspreid over de gehele zaal zodat er overal iets te smullen was.

Zo was er een noedelshop waar de hele avond Aziatische lekkernijen ter plekke gewokt werden. Een compleet uitgeruste keuken serveerde culinaire hartige gerechtjes zoals pasta’s, salades en loaded fries. Voor de liefhebbers konden er ook snacks uit onze eigen mobiele muur getrokken worden. Tot slot was er ook een toetjeshoek waar de gasten allerlei zoetigheden konden pakken. Een markt voor alle smaken.

Alles kwam samen tot een geslaagd bedrijfsfeest, met vrolijke gezichten, volle buikjes en zichtbare waardering voor de moeite die er in het evenement gestoken is. Wij zijn ervan overtuigd dat iedereen weer opgeladen de werkweek begon.

Bedrijfsfeest Planet Awesome Nijmegen
https://hofmans-events.nl/wp-content/uploads/2022/10/Planet-Awesome-Nijmegen-221015-1-274-scaled.jpg
Bedrijfsfeest Planet Awesome Nijmegen

Uw evenement

Bent u ook op zoek naar een partij voor catering of het organiseren van uw evenement? Neem dan eens contact met ons op. We maken graag een afspraak om kennis te maken en uw ideeën te bespreken. Zo kunnen we u een plan aanbieden voor uw evenement, volledig op maat naar uw wensen.

Inspiratie nodig?

Bekijk ook deze concepten

Kennis maken?