Aprés-ski Continu Professionals

Après-ski op zijn best

210 collega’s van Continu Professionals op de ski’s in het mooie Innsbruck. Alle remmen gingen los tijdens de après ski en wij waren erbij!

Continu Professionals

Après-ski met alles erop en eraan!

Van beginners tot ervaren skiërs, iedereen had een geweldige tijd. Niet alleen het skiën stond centraal tijdens het bedrijfsuitje van Continu Professionals maar ook de après-ski was een groot onderdeel van de reis. Het personeel kon genieten van de heerlijkste hapjes en drankjes, terwijl ze werden vermaakt door live entertainment. Dries Roelvink en het Feestteam waren de sterren van de avond en zorgden ervoor dat het feest losbarstte. Het personeel van Continu kon niet stoppen met dansen en zingen en de sfeer was ongekend!

Bij Continu Professionals weten ze hoe belangrijk het is om je personeel te belonen voor hun harde werk en toewijding. Of je nu op zoek bent naar een avond vol entertainment of een sportief uitje in de buitenlucht, wij hebben de expertise en ervaring om een onvergetelijk evenement te organiseren, ook voor uw organisatie!

Ieder bedrijf is uniek. Daarom bieden wij een op maat gemaakte oplossing die aansluit bij uw specifieke wensen en behoeften. Ons team van experts staat klaar om met u te sparren en mee te denken over de mogelijkheden om je personeel te belonen en motiveren.

Aarzel niet om contact op te nemen en te ontdekken wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen. Dan zorgen wij ervoor dat er nog lang nagepraat wordt over uw evenement! Kijk voor meer informatie ook op onze pagina met de verschillende mogelijkheden voor bedrijfsfeesten.

Benieuwd naar nog meer sfeerimpressies, klik hier.

https://hofmans-events.nl/wp-content/uploads/2023/04/Continu-Olympics-_-Nick-Bezemer-_-2023-_-LR-22.jpg
https://hofmans-events.nl/wp-content/uploads/2023/04/Continu-Olympics-_-Nick-Bezemer-_-2023-_-HR-252-scaled.jpg
https://hofmans-events.nl/wp-content/uploads/2023/04/Continu-Olympics-_-Nick-Bezemer-_-2023-_-LR-81.jpg

Uw evenement

Bent u momenteel op zoek naar een bedrijf dat catering verzorgt of evenementen organiseert? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij staan klaar om met u af te spreken, kennis te maken en te bespreken welke ideeën u heeft. Door uw wensen en vereisten te bespreken, kunnen wij u een aangepast plan aanbieden dat specifiek is ontworpen voor uw evenement.

Inspiratie nodig?

Bekijk ook deze concepten

Kennis maken?

Romy Verhoeven