70 jarig bestaan Café Piet Huisman

Café Piet Huisman vierde haar 70e verjaardag met een feestelijk weekend voor alle gasten en vrienden. Hofmans Events verzorgden de catering.

Een van de oudste familiecafé van Nijmegen

De perfecte samenwerking

Op zaterdagavond werd de verjaardag van het café groot gevierd. Wij verzorgden de hapjes. Helemaal in stijl, met een gepersonaliseerde flight trolly, zijn onze gastheren door de zaal gegaan. De gasten konden kiezen uit bruschetta’s, minigehaktballetjes, gambaspiesjes en pincho’s.

Op zondag had Café Piet Huisman haar relaties uitgenodigd om het feestelijke weekend af te sluiten met een besloten groep. Met dank aan onze houtgestookte OFYR zijn de heerlijkste gerechten aan de gasten geserveerd als een walking diner. Het vuur in de OFYR zorgde voor een heerlijke warmte en mooie uitstraling.

Een mooi begin van een goede samenwerking! Pas geleden heeft Café Piet Huisman en Hofmans Events alle kennis samengevoegd en een heerlijke walking diner voor een ondernemersgroep georganiseerd. De biertjes van Café Piet Huisman en de passende gerechten van chefs van Hofmans Events zorgden voor een gezellige avond!

https://hofmans-events.nl/wp-content/uploads/2019/11/piet-huisman-70-jaar-102.jpg
https://hofmans-events.nl/wp-content/uploads/2019/11/piet-huisman-70-jaar-101.jpg
https://hofmans-events.nl/wp-content/uploads/2019/11/piet-huisman-70-jaar.jpg

Uw evenement

Bent u ook op zoek naar een partij voor catering of het organiseren van uw evenement? Neem dan eens contact met ons op. We maken graag een afspraak om kennis te maken en uw ideeën te bespreken. Zo kunnen we u een plan aanbieden voor uw evenement, volledig op maat naar uw wensen.

Inspiratie nodig?

Bekijk ook deze concepten

Kennis maken?

Tim Hofmans