Lambertuskerk

Bent u op zoek naar iets anders dan een gewone conferentieruimte? Dan is deze locatie precies wat u zoekt – het biedt een unieke mix van geschiedenis en nieuwste technische voorzieningen.

Unieke samenwerking

Lambertuskerk in Beers

Bent u, net als wij, altijd op zoek naar iets unieks en onvergetelijks? Samen met onze partner doen wij er alles aan om u en uw gasten een unieke ervaring te bezorgen waarin alles mogelijk is!

Capaciteit van 20 tot 300 personen

Als u op zoek bent naar een locatie die geschikt is voor groepen van 20 tot 300 personen, dan is de Lambertuskerk in Beers de perfecte keuze. De zaal is flexibel in te richten en kan worden aangepast aan verschillende soorten bijeenkomsten, van vergadering tot avondfeest.

Goede ligging & makkelijk bereikbaar

De Lambertuskerk heeft een centrale ligging tussen grote steden als, Nijmegen, Venray, Venlo, Roermond maar ook Kleve, Düsseldorf en Keulen. De locatie is gemakkelijk bereikbaar via de A73, afslag Cuijk, en ligt op slechts vijf minuten van het treinstation Cuijk.

De oneindige mogelijkheden

In De Lambertuskerk zijn de mogelijkheden oneindig. Voor vergaderingen, bedrijfsfeesten, verjaardagen en zelfs bruiloften zit u hier goed. Door jaren ervaring in de evenementenbranche durven wij met gepaste trost te zeggen dat wij uw event onvergetelijk weten te maken. Niet alleen op het gebied van eten en drinken maar ook de techniek en het entertainment spelen hierin een belangrijke rol. Wij ontzorgen u met de volledige organisatie van uw event!

Food & drinks

Food & drinks
Voor iedere gelegenheid hebben wij een passend concept. Denk hierbij aan een walking dinner voor een ongedwongen en relaxte sfeer. Of wilt u toch liever aanschuiven aan de diner tafel? Wij maken voor u graag een passend voorstel.

Inrichting & techniek

Inrichting & techniek
Wilt u ook een verlichte dansvloer op uw event of een volledig georganiseerde techniek set voor uw vergadering? Samen met onze vaste partners maken wij graag een voorstel op maat om de locatie volledig in te richten naar uw wensen. Alles op elkaar afgestemd met oog voor detail zorgen wij voor een plek waar onze gasten graag komen.

Entertainment

Entertainment
Wilt u meer op uw event dan alleen een achtergrond muziekje? Samen met u kijken we naar de wensen en mogelijkheden. Of u nu graag een band op uw event wilt hebben of een DJ, wij denken graag met u mee!

Kijk voor meer inspiratie op de website van De Lambertuskerk.

https://hofmans-events.nl/wp-content/uploads/2022/09/hofmans-xciting-events-lambertuskerk-002.jpg
https://hofmans-events.nl/wp-content/uploads/2023/03/20220625_DianaJan_Patrick-van-Beek-253.jpg
Feest in de Lambertuskerk in Beers.

Uw evenement

Bent u ook op zoek naar een partij voor catering of het organiseren van uw evenement? Neem dan eens contact met ons op. We maken graag een afspraak om kennis te maken en uw ideeën en wensen te bespreken. Zo kunnen we u een plan aanbieden voor uw evenement, volledig op maat!

Inspiratie nodig?

Bekijk ook deze concepten

Kennis maken?

Romy Verhoeven