Het Witte Kasteel

Gaat u trouwen? Of bent u opzoek naar een evenementenlocatie? Het Witte Kasteel heeft een prachtige ligging in de groene omgeving met een sfeervolle ambiance, wie wilt dat nou niet?

Speciaal partnerschap

Het Witte Kasteel in Loon op Zand

Bij ons draait het allemaal om het creëren van onvergetelijke ervaringen. Laat ons enthousiaste team u verrassen! Wij zorgen voor de culinaire hoogstandjes en dat uw feest er een wordt om nooit meer te vergeten.

Capaciteit van 20 tot 100 personen

Het Kasteel beschikt over meerdere zalen die geschikt zijn voor verschillende soorten evenementen, denk hierbij aan huwelijksfeesten, bedrijfsfeesten, vergaderingen en presentaties. De zalen hebben elk hun eigen karakter en sfeer, waardoor er voor iedere type evenement een geschikte ruimte aanwezig is.

Naast de diverse zalen biedt Het Witte Kasteel ook een prachtige tuin die gebruikt kan worden voor een trouwceremonie of andere buitenactiviteiten.

Goede ligging & makkelijk bereikbaar

Het Witte Kasteel is gelegen op een centrale plek in de provincie Brabant op korte afstand van de grote steden Breda, ‘s-Hertogenbosch, Tilburg en Eindhoven. De locatie is gemakkelijk bereikbaar via de A59, afslag Loon op Zand en beschikt over genoeg parkeerplekken.

Kortom, Het Witte Kasteel is een unieke en bijzondere evenementenlocatie met veel mogelijkheden en rijke geschiedenis.

Food

Er zijn een ontelbaar aantal mogelijkheden bij Het Witte Kasteel, denk bijvoorbeeld aan een sit-down diner. Een formele eetervaring en een elegante en verfijnde sfeer die past bij de speciale gelegenheid. Samen met u stellen we een menu samen om zo het perfecte diner te creëren tijdens de gelegenheid.

Gaat u toch liever voor een informele sfeer tijdens een event? Dan kunt u kiezen voor een walking dinner. Het walking dinner omvat een menu van 5-, 6-, 7-, of zelfs 8 gangen! Gedurende de avond worden kleinere gerechten die staand gegeten worden uitgeserveerd. Dit zorgt voor een informele en ontspannen sfeer. Een van de belangrijkste voordelen van een walking dinner is de vrijheid die gasten hebben om rond te lopen en met iedereen te kunnen praten. De ervaring leert dat uw gasten hier nog lang over napraten!

https://hofmans-events.nl/wp-content/uploads/2023/03/3-scaled.jpg
https://hofmans-events.nl/wp-content/uploads/2023/03/witte-kasteel-5.jpg
https://hofmans-events.nl/wp-content/uploads/2023/03/19-1280x853.jpg

Uw evenement

Bent u ook op zoek naar een partij voor catering of het organiseren van uw evenement? Neem dan eens contact met ons op. We maken graag een afspraak om kennis te maken en uw ideeën en wensen te bespreken. Zo kunnen we u een plan aanbieden voor uw evenement, volledig op maat!

Inspiratie nodig?

Bekijk ook deze concepten

Kennis maken?

Tim Hofmans