Hofmans groep

Hofmans Events is onderdeel van Hofmans Groep.

Hofmans is een familiebedrijf dat met al meer dan 30 jaar ervaring haar klanten bedient in de catering- en evenementenbranche. Met Ger(oprichter) en zoon Tim aan het roer zet Hofmans zich in voor een omgeving waarin persoonlijke aandacht en klanttevredenheid bovenaan staan of het nou gaat om het bezorgen van een maaltijd of het organiseren van evenement.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Bij Hofmans Events (Groep) zetten we ons op verschillende manieren in om voor een maatschappelijk verantwoorde omgeving en organisatie te zorgen.

We streven er naar om zoveel mogelijk producten lokaal en duurzaam in te kopen. Niet alleen binnen onze producten sturen we aan op duurzaamheid maar ook binnen de relaties die we aangaan met leveranciers en producenten.

We scheiden ons afval en een gedeelte van ons GFT afval wordt omgezet naar groengas waar een deel van onze bedrijfswagens op rijden. Zo zorgen we niet alleen in de verwerking van ons afval maar ook in de uitstoot van onze bedrijfsauto’s voor een beter milieu.

Bij Maatschappelijk verantwoord ondernemen houden we niet alleen rekening met het milieu maar ook met onze mensen. Hofmans zet zich al jaren in voor mensen met afstand tot de arbeidsmarkt. Wij zijn ervan overtuigd dat iedereen een kans moet krijgen om zijn of haar talenten te ontwikkelen.