Coronaproof evenementen

Grab & Go

We mogen weer de mooiste evenementen en partijen organiseren en voorzien van de lekkerste gerechten. Om uw gezondheid en die van ons personeel te waarborgen nemen wij als Hofmans Events de nodige maatregelen om onze evenementen en partijen coronaproof te maken. Deze maatregelen passen wij toe in de vorm van het Grab and Go concept waarin contactmomenten en aanrakingen geminimaliseerd worden.

https://hofmans-events.nl/wp-content/uploads/2020/06/Hofmans-Events-Grab-Go.jpg

Bereiden van gerechten

Onze chefs werken op locatie met handschoenen en desinfecteren regelmatig hun gereedschap en handen. Aansluitend hierop worden gerechten geserveerd in een afgesloten verpakking zodat er geen onnodige blootstelling plaatsvindt. Wanneer u en uw gasten klaar zijn voor uitgifte van onze gerechten volgen we een aantal maatregelen om zo ook onze uitgifte coronaproof te maken.

Hofmans Events - Grab and Go - Coronaproof
Hofmans Events - Gereedschap coronaproof
Hofmans Events - Coronaproof

1. Desinfecteren

Voordat u -of uw gasten- gebruik maakt van onze voorzieningen vragen we u om uw handen te desinfecteren door middel van de desinfecterende gels die wij verzorgen. Hiermee worden een hoop van de aanwezige bacteriƫn en of virussen gedood.

2. Afstand houden

Ook wij hanteren de anderhalve meter afstand bij de uitgifte van onze gerechten. De ruimte voor onze kramen voorzien wij van duidelijke markering om dit te waarborgen.

3. Grab and Go

Onze gerechten staan verpakt voor u klaar. Zodra u aan de beurt bent kunt u een gerecht naar keuze pakken. Hierbij vragen wij u om rekening te houden met overige gasten die achter u op hun beurt wachten.

https://hofmans-events.nl/wp-content/uploads/2020/06/Hofmans-Events-Grab-Go.jpg

Grab & Go

We mogen gelukkig weer de mooiste evenementen en partijen organiseren en voorzien van de lekkerste gerechten. Om uw gezondheid en die van ons personeel te waarborgen nemen wij als Hofmans Events de nodige maatregelen. Deze maatregelen passen wij toe in de vorm van het Grab and Go concept waarin contactmomenten en aanrakingen geminimaliseerd worden.

Onze chefs werken op locatie met handschoenen en desinfecteren regelmatig hun gereedschap en handen. Aansluitend hierop worden gerechten geserveerd in een afgesloten verpakking zodat er geen onnodige blootstelling plaatsvindt. Wanneer u en uw gasten klaar zijn voor uitgifte van onze gerechten volgen we een aantal maatregelen.

1. Desinfecteren

Voordat u -of uw gasten- gebruik maakt van onze voorzieningen vragen we u om uw handen te desinfecteren door middel van de desinfecterende gels die wij verzorgen. Hiermee worden een hoop van de aanwezige bacteriƫn en of virussen gedood.

2. Afstand houden

Ook wij hanteren de anderhalve meter afstand bij de uitgifte van onze gerechten. De ruimte voor onze kramen voorzien wij van duidelijke markering om dit te waarborgen.

3. Grab and Go

Onze gerechten staan verpakt voor u klaar. Zodra u aan de beurt bent kunt u een gerecht naar keuze pakken. Hierbij vragen wij u om rekening te houden met overige gasten die achter u op hun beurt wachten.