Verjaardag

Van harte gefeliciteerd met uw verjaardag! Kunnen wij uw zorgen uit handen nemen?

Weer een jaartje ouder

Verjaardag

Bent u binnenkort jarig maar heeft u weinig tijd? Geen probleem! Wij helpen u graag van A tot Z met het organiseren van uw verjaardagsfeest.

Hoe ziet u de dag voor zich? Samen met u kijken wij graag naar alle mogelijkheden. Of het nu gaat om een 21-dinner, een knallend feest tot diep in de nacht of toch lekker traditioneel uw verjaardag vieren.

Wij houden van persoonlijke aandacht, in het bijzonder als het gaat om een verjaardag. Wij brengen graag uw wensen in kaart aan de hand van uw verhaal en ideeën. Samen met een team van mensen met passie en liefde voor het vak stellen wij een plan voor u op. Volledig op maat natuurlijk, want geen enkele verjaardag is hetzelfde.

Wij komen graag met u in contact om de mogelijkheden te bespreken. U wordt immers maar één keer…

https://hofmans-events.nl/wp-content/uploads/2019/11/Hofmans-Events-0043.jpg
https://hofmans-events.nl/wp-content/uploads/2019/10/Hofmans-Events-0037.jpg
https://hofmans-events.nl/wp-content/uploads/2019/10/Hofmans-Events-0460.jpg

Geen uitdaging is voor ons te gek

Verjaardag op maat

Wij nemen graag al uw zorgen uit handen. Daarom organiseren we complete evenementen, van meubilair, decoratie en entertainment tot food en drinks. Alles is hierbij mogelijk!

Geen uitdaging is voor ons te gek. We zijn constant op zoek naar nieuwe trends en ontwikkelingen om onze dienstverlening keer op keer te vernieuwen en te verbeteren. En met met meer dan 30 jaar ervaring, weten we telkens weer de Wow-factor te bezorgen bij onze gasten. We kijken graag hoe we uw wensen en ideeën tot leven kunnen brengen. Samen bekijken we hoe uw dag eruit moet komen te zien. Op basis daarvan maken we een plan. Volledig op maat natuurlijk en altijd aanpasbaar naar verder wensen.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem contact op voor meer informatie of een vrijblijvende kennismaking.

Kennis maken?

Romy Verhoeven