Kerstborrel

Opzoek naar een kerst- of nieuwjaarsborrel? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Afsluiting van het jaar

Kerstborrel

Het jaar afsluiten door middel van een kerstborrel.

Bij het organiseren van een kerstborrel draait het om de boodschap die u wilt overbrengen en de mensen waarmee u dit wilt delen. Er wordt teruggekeken op het afgelopen jaar en de successen die hierin zijn behaald. En er wordt vooruit gekeken naar hetgeen dat komen gaat. Alles in het kader van dankbaarheid. Om deze dankbaarheid duidelijk over te dragen is het van belang om de juiste setting te creëren met bijbehorende drankjes, hapjes en gerechten.

https://hofmans-events.nl/wp-content/uploads/2019/11/Hofmans-Events19.jpg
https://hofmans-events.nl/wp-content/uploads/2019/11/Hofmans-Events1.jpg
https://hofmans-events.nl/wp-content/uploads/2019/11/Hofmans-Events5.jpg

Een afsluiting om te herinneren

Een kerstborrel op maat

Wilt u een formele setting creëren waarbij er een traditioneel meergangen menu wordt geserveerd? Of sluit een informele setting beter aan bij de bedrijfscultuur en serveren we hapjes vanaf het dienblad terwijl uw gasten gezellig aan tafel of statafels converseren? Wat uw voorkeur ook mag zijn de juiste invulling vinden we samen.

Het is uiteraard ook mogelijk om af te wijken van de standaard invulling van kerstborrel en daadwerkelijk unieke kerstborrel te organiseren die uw gasten nog lang zullen herinneren. Een kerstborrel volledig in kader van barbecue gerechten op locatie bereid door onze chefs direct van onze XXL Smoker en Ofyr. Of een foodmarket waarbij er meerdere kramen worden ingerichten met gerechten vanuit verschillende keukens van over de hele wereld. Alles is mogelijk. Onze adviseurs staan klaar om op basis van uw wensen de juiste invulling van uw kerstborrel te vinden.

Kennis maken?

Romy Verhoeven