Bruiloft

Jullie gaan trouwen, gefeliciteerd! Wij helpen u graag met deze grote dag.

Ja, wij willen. U ook?

Bruiloft

Als eerst willen wij u van harte feliciteren met uw verloving! Het is natuurlijk een bijzonder moment wanneer mensen besluiten vanaf een bepaald punt hun levens samen voort te zetten en dit te bezegelen.

Het organiseren van een bruiloft kan erg hectisch zijn. Wij zijn er graag voor u om de nodige steun en houvast te geven bij het organiseren van deze mooie dag. Samen met een team van specialisten helpen wij u op het gebied van eten, drinken, locatie en natuurlijk de aankleding.

Allereerst zijn wij natuurlijk erg geïnteresseerd in uw verhaal. Hoe heeft u elkaar ontmoet, hoe lang is dit geleden en wat voor persoon bent u? Zo kunnen wij een plan opstellen dat naadloos bij u aansluit. Misschien wordt het groots met veel familieleden, vrienden en kennissen, of liever klein met de meest dierbare mensen? Een spectaculair feest met DJ en een grote bar, of juist een luxe zes-gangendiner? Alles is mogelijk en we nemen u graag mee in de mogelijkheden aan de hand van onze ideeën en ervaringen.

Wij komen graag met u in contact. Samen maken we er de dag van uw leven van.

https://hofmans-events.nl/wp-content/uploads/2019/10/Hofmans-Events7.jpg
https://hofmans-events.nl/wp-content/uploads/2019/10/Hofmans-Events10.jpg
https://hofmans-events.nl/wp-content/uploads/2019/10/Hofmans-Events9.jpg

Geen uitdaging is voor ons te gek

Bruiloft op maat

Wij nemen graag al uw zorgen uit handen. Daarom organiseren voor u een compleet event. Van meubilair, decoratie en entertainment tot food en drinks. Alles is hierbij mogelijk!

Geen uitdaging is voor ons te gek. We zijn constant op zoek naar nieuwe trends en ontwikkelingen om onze dienstverlening keer op keer te vernieuwen en te verbeteren. En met met meer dan 30 jaar ervaring, weten we telkens weer de Wow-factor te bezorgen bij onze gasten. We kijken graag hoe we uw wensen en ideeën tot leven kunnen brengen. Samen bekijken we hoe uw dag eruit moet komen te zien. Op basis daarvan maken we een plan. Volledig op maat natuurlijk en altijd aanpasbaar.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem contact op voor meer informatie of een vrijblijvende kennismaking.

Kennis maken?

Romy Verhoeven