Tour de boer

Terug naar het platteland met streekproducten in de hoofdrol. Een concept vol natuur en puurheid.

Sfeervol buiten

Streekproducten & natuur

Bij Tour de boer spelen streekproducten en de natuur de hoofdrol. Met decoratie van hout, hooibalen en hooivorken, nemen we je mee naar het platteland en naar de natuur.

Samen kiezen we welke streekproducten we gebruiken, of we kunnen een regio kiezen waar we het concept op baseren. Ook activiteiten behoren tot de mogelijkheden, zoals een kookworkshop, of een bezoek aan het boerenbedrijf.

Ook voor bruiloften is dit concept zeer geschikt, zeker wanneer er de mogelijkheid is om dit in de buitenlucht te doen. Dit concept kan in allerlei vormen worden toegepast. Ook de decoratie kan naar smaak worden aangepast, met bijvoorbeeld grote stretch-tenten en warme buitenverlichting.

https://hofmans-events.nl/wp-content/uploads/2019/10/Hofmans-Events-0308.jpg
https://hofmans-events.nl/wp-content/uploads/2019/10/Hofmans-Events-0217.jpg
https://hofmans-events.nl/wp-content/uploads/2019/10/Hofmans-Events-0344.jpg

Volledig aanpasbaar

Uw wensen centraal

Tour de boer is toepasbaar op allerlei soorten evenementen en gelegenheden: van bruiloft tot bedrijfsfeest. Daarnaast is dit concept flexibel en voor allerlei locaties geschikt, zowel binnen als buiten.

Uw ideeën en wensen vormen het uitgangspunt. Op basis daarvan geven we exacte invulling aan het concept en het evenement. Desgewenst adviseren of bemiddelen we in een passende locatie. Meer weten of eens vrijblijvend kennis maken? Neem contact op om een afspraak in te plannen.

Kennis maken?

Romy Verhoeven