Food market

Traditionele food markets zijn niet meer weg te denken vandaag de dag: een gezellig plein, omringd met gezellige foodstands met een uitgebreid aanbod aan hapjes en drankjes.

All around the world

Concept

De food market is in Nederland nog een vrij onbekend begrip. Veel mensen zullen het kennen van bijvoorbeeld een vakantie in het buitenland. Een food market is een verzamelplaats van verschillende horecagelegenheden die hun zitruimte met elkaar delen. Het doel hiervan is om te voorzien in de verschillende behoeftes van verschillende mensen. Bovenal is dit natuurlijk bij uitstek de kans om te proeven van verschillende keukens.

Met ons concept All around the world op de food market ontbreekt het uw gasten aan niks. Zo is het mogelijk een thematisch plein in te richten toebedeeld aan een specifieke keuken of land. Denk bijvoorbeeld aan een Italiaans buffet met verschillende soorten pasta’s, pizza’s en soorten anti-pasti. Ook de Amerikaanse keuken is bijvoorbeeld erg passend voor dit concept met hotdogs, American pizza’s en zelfs mac ’n cheese. Ook de Nederlandse keuken heeft meer dan genoeg variatie om deze foodmarket helemaal naar uw smaak in te richten met stamppotten, pannenkoeken, poffertjes of asperges. Natuurlijk is het ook mogelijk om te kiezen voor een combinatie van verschillende landen.

https://hofmans-events.nl/wp-content/uploads/2019/10/Hofmans-Events-0444.jpg
https://hofmans-events.nl/wp-content/uploads/2019/10/Hofmans-Events-0254.jpg
https://hofmans-events.nl/wp-content/uploads/2019/10/Hofmans-Events-0398-1.jpg

alles op basis van uw wensen

Op maat

De food market is volledig aan te passen aan uw wensen en locatie. Bovendien is dit concept mooi aanpasbaar op de verschillende seizoenen. Denk bijvoorbeeld aan een beach party met cocktails, fruit en een ijscokar in de hoofdrol. In de winter kan warme chocolademelk met slagroom en toppings, glühwein en marshmallows voor de ideale sfeer zorgen.

Dit concept is erg flexibel aanpasbaar en toepasbaar op allerlei locaties, zowel binnen als buiten. Desgewenst kunnen we adviseren en bemiddelen in de ideale locatie voor uw evenement. Benieuwd naar hoe uw food market er uit kan zien? Alles is mogelijk en we helpen u graag met het samenstellen van uw ideale food market. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of om de mogelijkheden te bespreken.

Kennis maken?

Romy Verhoeven