Barbecue

Grillen en braden, roken en garen. Culinair genieten in warme sferen en ouderwetse gezelligheid.

braden, grillen, garen en roken

Fik d'r in

Wilt u een vlammend event? Dan heeft u met De fik d’r in gevonden waar u naar op zoek bent! Met ons concept De fik d’r in is heel veel mogelijk. In dit concept staan vooral de OFYR, Smoker, Big Green Egg en de Afrikaanse braai centraal.

Braden, grillen, garen en roken. De fik d’r in draait om ongeslepen gezelligheid en een warme ambiance. Het geknisper van het hout en de geuren zorgen voor de juist sfeer. Het vuur in de OFYR, de decoratie, en misschien wel onze XL Smoker maken het plaatje helemaal compleet.

https://hofmans-events.nl/wp-content/uploads/2019/10/Hofmans-Events-0312.jpg
https://hofmans-events.nl/wp-content/uploads/2019/10/Hofmans-Events-0306.jpg
https://hofmans-events.nl/wp-content/uploads/2019/10/Hofmans-Events-0037.jpg

enthousiasme, passie en persoonlijke aandacht

Voorbereiding

Voorafgaand aan dé grote dag zijn er al de nodige bijeenkomsten geweest om er zeker van te zijn dat u deze dag niet voor verassingen komt te staan. Uw ideeën en wensen zijn voor ons het belangrijkste uitgangspunt.

Met enthousiasme, passie en persoonlijke aandacht grijpen wij de opdracht met beide handen aan en zorgen er samen met u voor dat u deze dag nooit meer zult vergeten. Na alle voorbereidingen is dit het moment daar dat u volledig kan gaan genieten. Alles wordt door ons uitgevoerd en verzorgd zoals afgesproken en wij zullen deze dag al uw verwachtingen waarmaken. En op locatie komen alle ideeën dan ook echt tot leven.

Spreekt dit concept u aan? Neem gerust contact met ons op en wij kijken graag samen met u naar alle mogelijkheden.

Kennis maken?

Romy Verhoeven