Walking dinner

Verschillende kleine gerechten tijdens uw speciale gebeurtenis. Ongedwongen, gezellig en met oogverblindende gerechtjes.

Culinaire verbinding

Walking dinner

Gedurende de avond worden er kleine gerechtjes geserveerd die staand gegeten kunnen worden. Dit zorgt voor een informele en ongedwongen sfeer.

Het grote voordeel van een walking dinner is dat gasten de vrijheid hebben om ongedwongen rond te lopen. Wij spreken uit ervaring wanneer wij zeggen dat een walking dinner voor uw vrienden, familie en of kennissen vaak erg positief wordt ervaren door uw gasten.

Ook als zakelijk event is een walking dinner een goede optie, omdat het de ruimte biedt om met verschillende mensen te praten of te netwerken. Of u nu wilt zorgen dat uw medewerkers of collega’s dichter naar elkaar toe groeien, of u uw zakenrelaties met elkaar in contact wilt brengen. Alles is mogelijk bij dit concept.

https://hofmans-events.nl/wp-content/uploads/2019/11/MBF10076-scaled.jpg
https://hofmans-events.nl/wp-content/uploads/2019/11/MBF10093-scaled.jpg
https://hofmans-events.nl/wp-content/uploads/2019/11/IMG_0111-scaled.jpg

Uw ideeën

De mogelijkheden

Heeft u interesse gekregen? Samen met ons team van specialisten maken we voor u een pakket op maat. Samen met de chef bekijken wij de verschillende gerechten die mogelijk zijn en de presentatie hiervan. Uw wensen en ideeën vertalen wij naar concrete plannen en uiteindelijk zal hier een plan op maat uit komen.

Inspiratie nodig?

Bekijk ook deze concepten

Kennis maken?

Romy Verhoeven