Hofmans Luxe buffet

Een échte kerstklassieker; het Luxe buffet van Hofmans Events. Jaarlijks een traditie bij Hofmans met afhaalmomenten gedurende de feestdagen. Het Luxe buffet bevat verschillende koude en warme gerechten zodat er voor iedereen wat bij zit. Van een visproeverij tot een overheerlijke Wildstoofschotel van hert, wildzwijn en haas. Met het Luxe buffet weet je zeker dat niemand met een lege maag naar huis gaat!




Koude gerechten:

Proeverij van vis – gerookte marlijn sashimi, rouleau van botervis, zalmtartaar van gerookte zalm en bietensaus

Licht gerookte rundercarpaccio – met truffeldressing, Parmezaanse kaas, nootjes en rucola

Wildplateau – bonbon van gerookte eend met rilette, wildpaté, hertenham, cranberry compote en zoetzure pompoen

Tussengerechten:

Tomatensoep – met courgette concassé en mascarpone

Warme gerechten:

Zalmfilet – met witte wijnsaus en verse dille

Varkenshaasmedaillon – geserveerd in een romige bospaddenstoelensaus

Wildstoofschotel van hert, wildzwijn en haas – in een krachtige rode wijn/wildsaus met wortel en ui

Gestoofde rode kool – met appel en kaneel

Sperziebonen

Romige aardappelpuree

Gepofte aardappeltjes – met rozemarijn en knoflook

Rodekool– met appel en kaneel

Stokbrood– met kruidenboter

Daarnaast voorzien wij u in een opwarminstructie, zodat u eenvoudig thuis het buffet kan opwarmen.

*Heeft u een dieet? Meld het ons!
U kunt uw bestelling doen tot 20 december 16.00 uur.

Aantal personen

Extra aanvullingen:

Naast het buffet hebben we extra aanvullingen die los te bestellen zijn. Dit zijn vegetarische aanvullingen. Daarnaast kunt u ook nog een grand dessert bestellen.

Grand dessert;
Het grand dessert is te bestellen vanaf 5 personen á €6 per persoon. En bestaat uit een proverij van huisgemaakte brownie, cheesecake, bavarois en mousse.

Vegetarische gerechten
Voor de vegetariërs hebben wij de keuze uit onderstaand assortiment. Bestel voor het totaal aantal personen en geef in het opmerkingen veld aan hoeveel vegetariërs er aanwezig zijn en welke menu. Wij zorgen voor een complete aanvulling incl. de bijgerechten.

Vegetarisch voorgerecht
Carpaccio van knolselderij

Vegetarisch Hoofdgerecht
Portobello met geitenkaas

*Bij vegetarische hoofdgerechten serveren wij de volgende bijgerechten;
Aardappelpuree, sperzieboontjes, krieltjes en rodekool met kaneel.

Vegetarisch Hoofdgerecht
Biet wellington

*Bij vegetarische hoofdgerechten serveren wij de volgende bijgerechten;
Aardappelpuree, sperzieboontjes, krieltjes en rodekool met kaneel.

Kosten:

Prijs: € ,-

Contactgegevens


Inspiratie nodig?

Bekijk ook deze concepten

Kennis maken?

Tim Hofmans