Diner

Een chef die kookt in uw keuken, wat wilt u nog meer?

Chef in huis

Vers uit de keuken

Een volledig verzorgd diner bij u thuis, het kan! Onze chefs komen bij u in de keuken koken en onze gastvrouwen/heren verzorgen de rest.

Samen met een professioneel team van mensen met passie voor lekker eten en drinken zorgen wij ervoor dat er deze avond niks ontbreekt. Dankzij ons uitgebreide assortiment kan het menu in overleg met onze chef samengesteld worden naar uw eigen wens. Van een driegangendiner tot een zesgangendiner: alles is mogelijk. Niet alleen het eten moet perfect zijn, ook de aankleding is natuurlijk belangrijk om het plaatje compleet te maken: een net ingedekte tafel en mooi servies waar u zich zelf geen zorgen over hoeft te maken. Wij bereiden alles ter plekke. Uit ervaring weten we dat dit altijd zorgt voor een fijne glimlach op de gezichten van de gasten aan tafel.

https://hofmans-events.nl/wp-content/uploads/2019/11/hofmans-catering-events-030.jpg
https://hofmans-events.nl/wp-content/uploads/2019/10/20220625_DianaJan_Patrick-van-Beek-218.jpg
https://hofmans-events.nl/wp-content/uploads/2019/10/Hofmans-Events-0111.jpg

Uw ideeën

Het perfecte diner

Bent u enthousiast geworden? Neemt u dan gerust contact met ons op om het eens onder het genot van een kop koffie uw wensen te bespreken.

Samen bereik je meer dan alleen en wij zijn ook erg nieuwsgierig naar uw ideeën. Op basis hiervan maken wij graag een plan op maat om zo u en uw gasten te verassen op de dag dat het eenmaal zo ver is.

Inspiratie nodig?

Bekijk ook deze concepten

Kennis maken?

Romy Verhoeven