Borrel

Heeft u wat te vieren, is het nodig tijd om bij te kletsen, of wilt u mensen belonen voor hun inzet van de laatste tijd? Tijd voor een borrel!

van klassiek Hollands tot culinaire hapjes

Borrelen in stijl

De ouderwetse Nederlandse borrel is weer helemaal terug van weggeweest. De planken met blokjes kaas, plakjes worst en augurken zijn niet meer weg te denken bij de ‘Nederlandse borrel’ maar waar zijn de nootjes en zoutjes gebleven? Of kiest u liever voor de Spaanse tapas planken, luxe gefrituurde hapjes en fingerfood items?

Voor het organiseren van uw borrel zit u bij Hofmans Events goed. Wilt u als bedrijf de week goed afsluiten en graag de welbekende ‘vrijmibo’ houden, dat kan! Maar ook voor particuliere catering is de borrel een goede mogelijkheid. De mogelijkheden zijn eindeloos. Van klassiek Hollands tot culinaire hapjes.

https://hofmans-events.nl/wp-content/uploads/2019/12/hofmans-events-diner-002.jpg
https://hofmans-events.nl/wp-content/uploads/2019/10/hop-int-slot-2020-001.jpg
https://hofmans-events.nl/wp-content/uploads/2019/11/AYW19_091-0115.jpg

uw wensen en onze expertise

Catering op maat

Samen met een team van mensen met een enorme passie en liefde voor het vak, bereiden wij graag uw borrel voor. Hoe ziet u uw borrel voor u?

Gezellig een drankje combineren met verschillende hapjes of alleen een drankje? Bij Hofmans Events kan het allemaal. Wij kijken graag samen met u voor welke gelegenheid u dit wilt organiseren, wie u verwacht en wat uw ideeën en wensen zijn tijdens deze borrel. Zo kunnen wij een goed beeld vormen van welke concepten en items hier perfect bij passen. Zo komen we samen tot een passend plan en kan uw borrel niet meer stuk.

Meer weten of wilt u graag een vrijblijvend voorstel? Neem dan contact met ons op. We bekijken graag samen de mogelijkheden.

Inspiratie nodig?

Bekijk ook deze concepten

Kennis maken?

Romy Verhoeven