BBQ

De OFYR, XL Smoker, Big Green Egg of toch de Afrikaanse braai? Uw ideale barbecue, op maat samengesteld.

Van fingerfood tot perfect mals vlees

Barbecue op maat

Voor een barbecue op maat bent u bij Hofmans Events aan het juiste adres. Wilt u graag de OFYR, XL Smoker, Big Green Egg of de Afrikaanse braai op uw barbecue? Dat kan!

Ook bij onze barbecue catering is er erg veel mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan verschillende kleinere gerechten, zodat u van alles iets kan proeven. Of heeft u toch liever de beste grotere stukken vlees voor het kiezen, bereid door onze chefs? Ons assortiment is groot en zo is er dus ook voor ieder wat wils. Denk hierbij aan een diner van de barbecue, een walking dinner of zelfs een borrel met verschillende hapjes afkomstig van de barbecue.

https://hofmans-events.nl/wp-content/uploads/2019/10/Hofmans-Events-0433.jpg
https://hofmans-events.nl/wp-content/uploads/2019/10/Hofmans-Events-0452.jpg
https://hofmans-events.nl/wp-content/uploads/2019/10/Hofmans-Events-0431.jpg

Uw evenement

De perfecte barbecue

Wij zouden graag met u in contact komen om samen te bespreken wat u wensen zijn. Natuurlijk bekijken we graag samen al onze mogelijkheden.

Onze barbecue catering is zowel geschikt voor zakelijke als particuliere evenementen en flexibel aanpasbaar aan verschillende locaties. Benieuwd naar onze ideeën voor uw evenent, of heeft u zelf al een concreet idee? Wij zijn benieuwd naar uw evenement en maken graag een plan op maat voor u.

Inspiratie nodig?

Bekijk ook deze concepten

Kennis maken?

Romy Verhoeven